December

December

söndag 21 april 2013

Flera vårteckenIdag har jag sett blåsippor, vitsippor och en sädesärla!

Så nu är det vår!!!!

Gick en lång runda efter ån och det var lite geggigt och halt så jag fick verkligen se till vart jag satte fötterna så istället för att gå samma väg hem gick jag upp i skogen mot vad jag tänkte måste vara en genväg upp mot en skogsväg istället för att som jag annars har gjort gått runt och mycket riktigt det var det.

På den vägen finns två små torp på varsin sida av vägen och idag var där en kvinna som visade sig vara född i det ena - det mista som inte kan vara större än mitt vardagsrum. Hon hade också en hund och när vi pratat en stund kom jag fram till att det var en storasyster till barnens pappas hund och man kunde se likheten trots att dom i pälsen inte var lika lika som den hund jag mötte förra sommaren som var kullsyster till denna var mer lik. Det var precis som pappans hund en glad jycke.

Jag hade parkerat bilen på en parkering i närheten för att mjölken var ju slut och sen när jag handlat den och kom hem tog en macka och kaffe och satte mig ute en kort stund så kände jag att - nej jag är så trött och jag kände också att solen inte skulle vara mer i ansiktet trots 30 i solskydd så jag har legat i sängen och vilat och halvsovit halva eftermiddagen. Känner också i ögonen hur polleneländet är värre idag än igår och då har jag ju ändå tagit dagens dos.

Nu har jag ätit middag och jag letade fram sån där gratäng på potatis och köttfärs och dricker kaffe på maten.

Lyssnar på boken och inväntar tiden till att gå till sängs.

Må gott

2 kommentarer:

 1. När man är riktigt trött då är det jobbigt att sitta i solen :-)
  & du har rätt solen tar... Jag har haft 20 i ansiktet och det är lugnt men på bröstet och axlarna är det en ganska stark röd/skär nyans.. Men jag har iaf INTE bränt mig :-)
  Vädret har varit underbart denna helg ☀

  Världen är liten när man träffar på syskonen till pappans hund :-)

  Hoppas du kan sova gott inatt!
  Kram❤

  SvaraRadera
 2. Härlig dag du haft och fina vårtecken hittade du! :) Visst är det härligt att kunna ladda batterierna ute i den sköna vårsolen.
  Ta hand om dig, hoppas du får en fin vecka
  Kram Lollo

  SvaraRadera