December

December

lördag 27 april 2013

Då är det dagen D



Sitter och försöker ta det lite lugnt de sista skälvande minuterna innan jag ska iväg och jobba.

Somnade som en stock när jag la huvudet på kudden igår där vid 7 och sen vaknade jag efter 1 och sen har natten varit en fullständig katastrof.

Så mycket har snurrat i huvudet som har med dagen att göra, kom i håg det ena och det andra noterade jag till mig själv. Kollegan hade skickat sms strax innan 12 ang info jag behöver imorgon men jag vaknade inte av det i alla fall.

Någongång mellan 4-5 somnade jag men då har jag drömt en massa konstigt och nu känns det som om jag var bakis nästan. Skickade sms till dottern vid halv 4 för att be henne ringa mig vid 7 när hon vaknat för nojig över att försova mig blev jag också där jag låg.

Men nu har jag koll på läget. Jag har packat ner en skarvsladd och förgreningsdosa, tagit fram min kaffebryggare, en termos och ett kaffemått.

För min första uppgift är att brygga massa kaffe. Det till alla funktionärer för såna har vi gott om idag annars hade vi inte kunnat genomföra denna aktivitet och det är ju inget kök där vi ska vara så det är lite provisoriskt. En kaffebryggare och vattenkokare har jag fått låna där men det går ju snabbare med 2. En termos som jag lappat och skrivit mjölk på har jag också med. Det är ju inte så trevligt att mjölken står framme i massor av timmar så jag ska också ha med mig kylväska där mjölk som inte får plats i termosen kan förvaras.

Kom på i natt att jag inte duschade och tvättade håret igår kväll som jag tänkt men det får duga ändå. en dusch har jag tagit i alla fall. Gröt har jag i magen. Kaffe i en stor mugg och jag kommer på när jag skriver att jag nog får ta med mig en termos till för kylboxen jag har är låg och mjölken som inte får plats i första termosen rinner ju ut om om jag lägger den ner.

Men det är kul, jag gillar detta och det är också så kul att känna ansvar och inte bara göra saker som någon säger till att gör nu detta. Detta är mitt jobb och jag gör det bra.

Vädret ser hyfsat ut, kan kanske bli sol t o m och inget regn - vill inte ha en endaste droppe.

Kollegan - ja han har haft riktigt tuff tid länge för det här är bara 2:a gången han gör det och förra gången fick han hjälp av tidigare som jobbat med detta men i år har han roddat det själv och han har jobbat långt mer än 40 timmars vecka - tror nog mer på det dubbla men jag märker att han igår hade koll på läget och inte verkade stressad eller så och då känns det också extra bra att jag kan bidra till detta - att jag också gjort måste jobb som han inte hade hunnit med som att kolla, listor, inbetalningar, svarat på frågor m m så idag ska jag stå vid information ihop med en annan tjej som sitter i styrelsen så vi kan hjälpa varandra och andra.

Så nu är det strax dax att lämna hemmet.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Godmorgon och Lycka till med dagen!

    SvaraRadera
  2. Ha en fin lördag på jobbet vännen♥
    Själv ska jag vara ledig, och ta en cykeltur med Izor å dotra till huset :)
    Kramen♥

    SvaraRadera