December

December

fredag 12 april 2013

Aprilväder



Fredag!

Vaknar upp och tittar ut och tycker väl att det ser lite annorlunda ut än vad det gjort sista tiden. På med glasögonen och jodå, det har snöat. Inte mycket men det ligger ett tunt lager vitt puder över nejderna. Men det kommer försvinna under dagen då det regnar bort för just nu är det regn men med en och annan fling i också som kommer och det är välbehövligt med lite blött.

Natten har varit god. inte lämnat sängen på hela natten - vilket känns ovanligt men jag har vaknat till men somnat om igen. Välbehövligt med sådana nätter.

Nyss ätit min frukost - gröt och hjortronsylt. Kaffe finns i koppen och mellan 10-11 ska jag ha telefontid med min läkare, har jag tur så står jag först på hennes lista och hon ringer 10.

Nytt läkarintyg, provsvar och prata om min axel ska jag försöka göra på 15 minuter som telefontiden är.  Blodsocket idag låg på 5,6 trots chokladchocken igår.

Jycken har också sovit gott hela natten, inget hulkande eller annat. Så min hemmakur ser ut att fungera men det blir fortsatt skonkost.

Katten har suttit i fönstret och ser ut att tycka livet är trist. Vitt på marken nu igen så han vände in i lägenheten.

Idag äter vi buffé eller som vi säger på svenska -rester!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar