December

December

tisdag 23 april 2013

Antiklimax

Man är mördaren på spåren rejält och upplösningen är nära och ...................................

DET SAKNAS 1 CD-SKIVA!

WTF!!!



Kollar i olika datorer - finns det en skiva jag glömt någonstans - nope! Kollar biblioteket - reservationer före både på ljud och vanlig bok så här sitter jag och får vänta på den spännande upplösningen - vilket antiklimax.

Sur är jag! Som inte kollade mer noga själv för oftast så räknar jag antal skivor, kollar att det är rätt antal kopierade osv så här har jag totalt missat eller så saknades det en skiva i boxen!

Så jag kommer inte börja på någon bok i serien förrän jag är färdig med denna så nu får jag lyssna på denna istället - kommer aldrig igen av Hans Koppel och det är Per Ragnar som läser - en gube man glömt bort.

Kommer aldrig mer igen

Blir nog bra det med!

Ny bekantskap i den svenska deckarförfattarvärlden så det kan bli riktigt spännande.

Idag har jag ju varit på utbildning och eftersom jag arbetar numera inom idrottsvärlden som finns det många olika databaser att använda sig av. Jag har gått en utbildning på en och idag på en annan och jag har redan båda i min dator men det har inte varit bestämt vem jag vill/ska använda mig av men jag tror det blir den jag var på utb idag.

Och inte blev det ju sämre att Erica Johansson - ni vet hon som hoppade längdhopp nog hade brett mackorna och kokat kaffe.

Det var inte alls svårt att hitta dit jag skulle, hittade en p plats precis utanför ingången. 30 kronor i timmen - så jag åkte vidare och parkerade i ett P hus som jag stått i många gånger när man är på Liseberg eller mässan tex och där tog man bara 10 kronor i timmen och så fick jag gå 3 minuter åt varje håll - väldigt jobbigt :)

Och så har jag också för första gången dragit på mig trängselavgifter 18 kronor såg jag att det stod när jag åkte hem men dit glömde jag kolla. Nu gäller det att inte missa att betala för då blir det hemskans dyrt på en gång.

Men det är värt att åka bil för det tog mig runt 20-25 minuter att ta mig hem för jag kom direkt ut på motorvägen och det hade tagit mer än det dubbla om jag åkt kommunalt och kostat mig minst lika mycket om inte mer för det är ju inte billigt att åka kommunal tyvärr.

Sonen var hemma hos mig så han körde jag upp till pappan så fick vi en pratstund - jag ringde honom först och fick höra att han var hos mig. Han har ju börjat truck-utbildningen men det är först en utvärdering på en vecka eller så för att se om dom är lämpliga att fortsätta så han har haft både mattetest och svenskatest sen får vi se men det borde som han själv tyckte inte vara några problem och samtidigt är det ju bra att man kollar lämpligheten så ingen som inte egentligen vill eller kan får en plats bara för att det ser bra ut i statistiken.

Dottern var ju också i stan med kompisar men hon var inte klar när jag ringde så hon tog tåget. Hon har varit och tagit ytterligare en piercing i örat - en stav - vilket hon också redan har men nu har hon såna i båda samt en massa ringar.

Sen hem och så värmde jag spagetti och köttfärs och stekte harricot verts till och det blev mest ätit av det sista. Det mesta av pastan tog jag bort och orkade inte all färs heller och det är lite av känsla av sorg att inte ge det till jycken men hans mage ska inte äta sånt längre - han får hålla sig till skonkostten och inte starkt kryddad köttfärs.

Det blev sol efter den grå morgonen men blåsigt och värmen är det inte så mycket med. Man hinner bli bra bortskämd på bara någon enstaka dags värme.

Lyssnar på Eric Gadds nya skiva på spotify - verkar helt ok!

Kaffe dricker jag på maten och vet inte vad jag ska göra resten av den här dagen. Jo visst finns det saker om jag vill som städa men det vill jag inte.

Så jag får slöa istället.

Och va tror ni - kommer man nu hitta botemedel när man kanske löst gåtan med orsak till fibro?




Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar