December

December

tisdag 26 mars 2013

Veckans bok

Jag har fått ta farväl av 100-åringen Allan Karlsson - en mycket angenäm bekantskap och jag har haft leende på läpparna varje lyssning och jag förstår att man fick ljudbokspris för Björn Granath är en lysande uppläsare.

Och jag fortsätter med feel-good roman även om det fanns död i förra boken också men det får bli denna. Jag har lyssnat på Hundar, hus och hjärtats längtan och det var en bra bok så jag tror inte jag kommer bli besviken av denna och så ligger ju hundar mig varmt om hjärtat och då kan det ju inte bli sämre.


Ensamma hjärtan och hemlösa hundar


Feel good-roman om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet 

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar. Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ... 

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ? Ensamma hjärtan och hemlösa hundaroch är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän. 

1 kommentar:

  1. Det är också en bra bok, även om den är lite mer romantisk. Ha en fin dag. Kram!

    SvaraRadera