December

December

torsdag 21 mars 2013

Väntar på hämd!



Jag tror baske mig att vinden var lite, - lite mindre blåsig ikväll.

Har just kommit in från en kort runda med jycken och det är vackert ute om man tittar upp mot himlen och ser alla stjärnorna när man står i mörkret och väntar på att jycken ska göra sitt. Och ju mer man tittar ju fler stjärnor ser man.

Efter jobbet åkte jag och hämtade dottern. Vi åkte förbi affären och köpte Allas - det är ju torsdag och så en varsin krämbulle.

Hon hade precis ätit middag så jag gjorde den middag jag hade planerat för dagen - ärtsoppa!

Och ikväll har jag skjutsat henne till jobbet och hade hon inte kommit hit en stund innan hade jag nog legat mellan lakanen just nu.

Satt på jobbet och kände mig bara så jädrans trött helt plötsligt. Har varit själv förutom kollegan i andra föreningen som jobbat och har kommit förbi och vi har pratat bort lite tid.

Det är nog så viktigt som att ha bra arbetsuppgifter - att ha det sociala också.

Dataprogrammet strular fortfarande och idag har jag inte hört något från supporten men mailade igen så kanske hör dom av sig imorgon. Som tur var så hade jag sparat lite då och då när jag satt där med dubbla filer uppe för att hålla på med lite siffror för den slutade svara och så fick jag avbryta och det sista jag jobbat med fick jag göra om. Surt.

Ikväll börjar Revenge igen klockan 9 och jag kan nog hålla mig vaken tills dess. Har lite disk att ta hand om och så sitter jag framför datorn och så går tiden.

Att säga nej är så himla svårt många gånger och är något som vi kanske lite till mans borde lära oss att bli bättre på.



Så anamma NCD!

Och imorgon är det redan fredag igen. Dottern kommer hem till 10 och är jag pigg så kanske jag går och möter henne men det lär väl inte vara troligt om inte vädret inbjuder till något annat. Det är så mycket lättare att njuta av livet så som tidiga promenader i morgonsol när det är lite mindre kallt. Nu vill man ju inte kliva ur den varma sänghalmen i onödan.

Och jag hoppas det kommer bli så hela natten lång. Inga onödiga vakna perioder. Måtte både katt och hund sova gott dom också.

Nedan tänkvärda 10 punkter.
































Lite NCD är på plats här också.

Fast No Can Do får låta bli att gälla i helgen - det är nog så illa att jag måste ta fram dammsugaren och en dammstrasa för den delen också.

Men även om det är både motigt och jobbigt och trist så mår jag bra efteråt när hemmet luktar rent och dammet ligger inte över bordet - det yr i luften för att strax lägga sig igen när man vänder ryggen till - men för ett kort tag kan det kännas bra och trevligt i alla fall.

Nu ska jag sätta på boken och lyssna på Björn Granath som är uppläsaren av den jag nu lyssnar på och det gör han bra.

Må gott

3 kommentarer:

  1. Åhhh det finns hopp om livet då... mindre kyla i vinden :-)

    Hoppas djuren låter dig sova gott inatt & att du vaknar i solsken & kanske bara ngr få minusgrader & det viktigaste ingen nordanvind...

    Så ni gottade er med krämbullar... MUMS!

    SovGott!
    Kram ♥

    SvaraRadera
  2. Hejhej!!
    Håller tummarna för att datastrulet ordnar sig fortare än kvickt!

    Vilka fina tänkvärda ord!

    Önskar dig en riktigt trevlig helg vännen
    Kram från Lollo

    SvaraRadera
  3. Hoppas dina djur sovit gott i natt♥
    Jag tycker min Izor är kanon på att sova. Speciellt när jag jobbar natt. Han sover först hela natten sedan hela dagen. Men det verkar inte göra honom nått :)
    Kramen♥

    SvaraRadera