December

December

lördag 30 mars 2013

SommartidPåskafton går mot sitt slut. Ute sjunger vad jag tror är trasten. Är inte så kunnig vilken fågel som kvittrar vad.

Har nyss kommit in efter att sonen övningskört sig själv till sin kompis och därefter tog jag mig en kort runda med jycken.

Sonen har varit mitt middagssällskap idag. Vi har ätit lax med risotto. Åkte och hämtade honom vid 4 och innan dess hade jag fått mig tupplur på ett par tre timmar.

Melodikrysset löstes och sen gjorde jag mig klar för dagen med en dusch och på med kläder och så tog jag mig en promenad ihop med dottern tills vi kom till hennes jobb jag fortsatte en längre runda och det var  härligt väder med sol. Lite väl blåsigt men ändå skönt.

Och jag var trött och gick och la mig på soffan, började lyssna på boken men fick stänga av när jag insåg att jag somnat någonstans i boken och vaknat till och somnade om.

Och nu är klockan 19:00 och jag är jättetrött trots tuppluren idag och jag ska gå och lägga mig alldeles strax så något tv-tittande kommer det inte bli.

I natt är det ju dags för sommartid - en timme mindre att sova på inatt alltså. Tur det är två lediga dagar kvar. Vi fick fundera lite jag och sonen om hur det skulle bli med tågtider etc.

Det har varit en lugn dag och jag tror att de kommande två blir likadana hoppas jag.

Må gott

1 kommentar:

  1. Jag funderar också på att börja ta en tupplur på dagen. Jag är ju så trött på kvällen så då slocknar jag i soffan mellan varven. Men så vaknar jag ju så tidigt på morgonen. Men jag har svårt att slappna av och slumra på dagen.
    Va krångligt det ska vara.
    Ha en fortsatt fin påsk!
    Kram

    SvaraRadera