December

December

onsdag 13 mars 2013

Hallå! Våren - var är du????



Fryser långt in i märgen. Fattar inte att värmen inte kan få lov att komma. Även om termometern visar några plusgrader är vinden så isande kyligt kall.

Men vi klarade oss från snön, det låg som ett jättetunt lite pudrigt lager på gräsmattan i morse - alltid nåt. Fast vette tusan om jag inte hade haft lite snö och ingen vind än ingen snö och iskall vind.

Hade återvinningsskräp i bilen som legat några dagar för jag har inte velat stå och sortera men idag kände jag att jag måste. Och jag skyndade mig allt vad jag kunde, sen fick jag kollat luft i däcket som läcker lite och stå där utan vantar och fippla - hutter. Och så tankat!

Så nu har jag höjt värmen på kontoret, dricker varmt kaffe, har en extra tröjja på mig - har en liggandes på jobbet ifall att - och jag är iskall om händerna.

Dottern ringde mig strax före 9 och jag tänkte då i mitt sömnyra tillstånd - det är massor av snö och hon kan inte gå hem. Så illa var det ju då inte men hon har rejält skavsår. Så på knappa timmen hade jag duschat utan hårtvätt, gjort mig iordning, ätit frukost, packat matväskan för dagen och åkte iväg. Och jag fick då tid innan både spruta och akupunktur till att göra ärendena som tanka etc och jag fick också åkt på ena ica butiken och köpt köttfärs och kyckling som var på x-trapris så i morgon ska jag göra köttbullar.

Förbi hemma med matkassen och nu är jag på jobbet och pustar ut.

Och jag har nog växt lite över natten.

För jag har fått ego-boost så det räcker och blir över - om man nu kan få det :D

Jag la ut en kort på fb och sällan har man väl fått så många postiva kommentarer och likes. Men som en kompis från barndom och gymnasium skrev att jag var mig precis lik kanske man ska ta med en nypa salt eller så har jag bevarat mig jädrans väl så här ett år för 50!

Roligt att läsa var det. Och jag har t o m fått lite färg på mina fransar idag - jag är annars lat av naturen och brukar hoppa det men det är ju egentligen en liten sak som gör rätt mycket för att se lite piggare ut. Och jag kan bara hålla med en annan bloggare om hur viktigt det är att inte glömma bort sig själv när man bara går hemma för det är ju väldigt lätt att skrota omkring i taskiga joggingbyxor och inte bry sig om sig själv och sitt utseende. Och jag kan skriva under på att det känns bättre att försöka fixa till sig även om man "bara" är hemma. Har haft mina taskiga joggingperioder jag också.

Så fram för mera bling och färg och välmående.

Må gott




3 kommentarer:

  1. Håller med om att man inte ska gå och skrota igen helt. Men sminka mej varje dag? Nä, det bli nog inte av. Men lite färg på ögonen ibland gör skillnad även på humöret. Vissa dagar har jag joggingbyxor på mej hemma. Men dom är alltid snygga! Inget gammalt eller trasigt.
    Här snöar det just nu, och våren känns lååångt borta.
    Du förtjänade verkligen alla positiva kommantarer på facebook. Du är ju såå fin, vännen! Ha en bra dag! / Kraaam!

    SvaraRadera
  2. Jag är en som oftast går i joggingbyxor. Men klart ska man ut på stan, är det kanske inte så snyggt :)
    Att få lite färg på sina ögonfransar kan vara lite uppiggande :)
    Här har det varit kallt några dagar. Men den snö vi fick på måndagsnatt och tisdagsförmiddag var bra onödigt.
    Men nu vill vi att våren ska komma till oss♥
    Ha en fin kväll!
    Kramen rara du♥

    SvaraRadera
  3. kolla gärna in på min blogg (: http://sandramoii.blogspot.fi/

    SvaraRadera