December

December

tisdag 12 mars 2013

Det ser så skönt ut men det är iskallt



19:00 låg jag i sängen igår. Då var jag helt slut men låg vaken en stund och slötittade på 3:an och djursjukhuset innan jag sen slog över till kunskapskanalen och naturprogram som är gott att somna till så något spännande som Dicte blev det inte.

Sen vaknade jag vid 11 av jycken som gnällde och ingen av mina ungdomar hörde honom. Dottern spolade vatten i badrummet och sonen satt med lurar på så det blev stackars mamman som fick offra sig och kliva upp.

Då drack jag också mjölk och åt några kex innan jag kunde låta mig vaggas in i sömnens värld igen.

När jag gick och la mig hade jag så jädrans ont i kroppen - riktig influensavärk i ryggen och leder så jag lindrade den med min värmefilt - gjorde gott. Är så glad att jag har den.

Ute ser det ljuvligt skönt ut men det är enbart från insidan för ute är det bitande kallt. Och man ska vara i lä för att kunna njuta av värmen.

Jag deligerar jycken idag också för att spara på mina krafter. Även om det lockar lite att gå ut så får man ju ändå inse att vila är nödvändigt för att klara dagen och vardagen och inte vara helt slut vid klockan 6 på kvällen.

För jag har tyvärr känslan av influensa i kroppen idag också känner jag nu när jag suttit uppe ett kort tag. Druckit te och ätit smörgås.

Tagit upp en burk ur frysen som jag tror innehåller köttfärssås. Bör räcka till mig och sonen idag ihop med spagetti. På så sätt är matlagningen enkelt. Dottern jobbar. Ska åka med mig idag för hon börjar 1 och sen jobbar hon natt.

Gjorde ordning matlåda åt henne igår som hon ska ha med sig. Och så äter hon fläskfilén och klyftpotatisen innan hon börjar.

Sonen är då den som får äran att ge sig ut och promenera lite med jycken. Själv ska jag ställa mig i duschen i hett vatten, dricka kaffe, ta det lugnt innan jobbet börjar.



Må gott

1 kommentar:

  1. Kikar in för att berätta att jag lägger ner min blogg!
    Förklaring finns på min blogg.
    Tack kära du för den här tiden :)
    Ann-Louisekram ♥

    SvaraRadera