December

December

måndag 25 mars 2013

Det här är jag - det är sån jag är

z01.jpg


Hasselnötsträd - egenskaper keltiskt horoskop

Hasselnötsträdspersoner är fyllda av energi och har de ett mål att uppnå kan mirakel ofta ske. Ingen utmaning är för svår för dem, de tar sig an allt med mod. Men om deras anda inte har en inspirerande effekt uppnår de inte sina livssyften. Deras mål måste i slutändan uppfyllas.

Personer födda i hasselnötsträdets tecken är sanna kämpar som älskar okänd mark och utmaningar. När de väl hittat sitt område förvandlas de, utifrån en spirituell, mental men även fysisk aspekt, till pionjärer; stigfinnare till det nya!

Hasselnötsträdspersoners svaghet är att deras styrka ibland används på fel sätt. Om en sådan stark pionjärssjäl måste ta sig fram i en träskaktig terräng kommer den att skaka av otålighet och envishet. Detta passerar inte obemärkt av omgivningen. Denna felriktade energi tar sig uttryck i egoism kombinerad med tanklöshet och hänsynslöshet.

Var försiktig med att ge hasselnötsträdspersonen skäl till svartsjuka! Förutom svartsjukan är de passionerade personer som beundrar imponerande och stabila partners. Men om deras partner har en tendens till medelmåttighet förlorar de intresset ganska snabbt.

Draken egenskaper - kinesiskt horoskop

Drakar är kraftfulla med massor av vitalitet och är utomordentliga ledare, men har tendens att bli oroliga. De har ett stort ego som stundtals kan skapa problem och trubbel. Drakar har starka ideal och försöker leva livet grandiöst. Allt de tar för sig gör de spektaktulärt och skapar oftast nyheter. De kan utföra många parallella uppgifter och lyckas mycket bra i sina karriärer. Drakar är dock ofta mycket osäkra och missnöjda, de gömmer detta bakom en framgångsrik och överdådig fasad. Drakar skulle kunna vara oerhört förmögna om de inte var så slösaktiga med pengar.

När det kommer till kärlek är Draken oftast den som krossar hjärtan, de är varken känslomässiga eller romantiska. De är inte i behov av relationer och lever ofta som singlar, men nekar sällan en flirt. Drakar är vana att alltid ha en stor skara av beundrare och skulle bli knäckta om den skaran försvann.

Drakar har en stark lojalitet till vänner och familj och ställer alltid upp för dem. Men gör du dem hämndlystna så har du en fiende för många år framåt. De förutsätter att alla uppskattar dem och de döljer inte sina egna känslor för andra. De är alltid ärliga och har bl a svårt att behålla en hemlighet.

Draken passar bäst med apan, orm och råttan. Draken passar mindre bra med oxen och hunden.



Stjärntecknet Vädurens egenskaper



Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar